Change the Active Voice to Passive Voice

Q1. He writes a letter

Answer

Answer – A letter is written by him 

Q2. He wrote a letter

Answer

Answer – A letter was written by him 

Q3. He will write a letter

Answer

Answer – A letter will be written by him 

Q4. He is writing a letter

Answer

Answer – A letter is being written by him 

Q5. He was writing a letter

Answer

Answer – A letter was being written by him 

Q6. He has written a letter

Answer

Answer – A letter has been written by him 

Q7. He had written a letter

Answer

Answer – A letter had been written by him 

Q8. He will have written a letter

Answer

Answer – A letter will have been written by him 

Q9. Do not disturb the class

Answer

Answer – Let the class not be disturbed 

Q10. Someone has stolen my pen

Answer

Answer – My pen has been stolen 
Share it
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •