Rearrange the given five sentences A, B, C, D and E in the proper sequence so as to form a meaningful paragraph and then answer the questions given below them

Questions 1 to 5 [Bank PO, 1994]

A. Would you steal a software program out of a retail shop?

B. The industry on its part has formed an organization to specially gather information, educate and drag the software pirates to courts

C. But more than the legality, there is always a different way of looking at piracy and that is in terms of morality

D. The Government on the other hand has initiated National Enforcement Committees

E. As far as the issue of tackling piracy is concerned, both the industry and the Government have already started initiating action.

Q1. Which of the following should be the third sentence?

a. E

b. A

c. B

d. D

e. C

Answer

Answer – (d) D 

Q2. Which of the following should be the first sentence?

a. B

b. C

c. A

d. E

e. D

Answer

Answer – (d) E 

Q3. Which of the following should be the second sentence?

a. A

b. D

c. C

d. E

e. D

Answer

Answer – (e) B 

Q4. Which of the following should be the last sentence?

a. C

b. B

c. E

d. A

e. D

Answer

Answer – (d) A 

Q5. Which of the following should be the fourth sentence?

a. D

b. B

c. C

d. A

e. E

Answer

Answer – (c) C 

Questions 6 to 10

A. As he got up, a frightened native told him about the man-eater

B. When he approached the thick bush, he saw the lion running towards him

C. Tom was awakened by the fearful screams of the villagers

D. In a stage of fright, a shot was fired accidentally by Tom, but it hit the lion

E. Tom decided to chase the lion and took out his gun

Q6. Which of the following should be the first sentence?

a. A

b. B

c. C

d. D

e. E

Answer

Answer – (c) C 

Q7. Which of the following should be the second sentence?

a. A

b. B

c. C

d. D

e. E

Answer

Answer – (a) A 

Q8. Which of the following should be the third sentence?

a. A

b. B

c. C

d. D

e. E

Answer

Answer – (e) E 

Q9. Which of the following should be the fourth sentence?

a. A

b. B

c. C

d. D

e. E

Answer

Answer – (b) B 

Q10. Which of the following should be the last sentence?

a. A

b. B

c. C

d. D

e. E

Answer

Answer – (d) D 
Share it
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •