Choose the correct spelling

Q1. a. Efflorascence

b. Efflorescence

c. Efllorascence

d. Eflorescence [Asstt Grade, 1996]

Answer

Answer – (b) Efflorescence

Q2. a. Aliennate

b. Allienate

c. Alienate

d. Alienatte

Answer

Answer – (c) Alienate

Q3. a. Forefiet

b. Forefeit

c. Forfeit

d. Forfiet

Answer

Answer – (c) Forfeit 

Q4. a. Comemorate

b. Commemmorate

c. Comemmorate

d. Commemorate

Answer

Answer – (d) Commemorate

Q5. a. Exemple

b. Exampel

c. Example

d. Exampal [Clerks Grade, 1994]

Answer

Answer – (c) Example

Q6. a. Psychology

b. Sycology

c. Psykology

d. Sychology

Answer

Answer – (a) Psychology

Q7. a. Accesible

b. Accesibel

c. Accessible

d. Acessible

Answer

Answer – (c) Accessible

Q8. a. Tresspass

b. Trespass

c. Tresspas

d. Trespas

Answer

Answer – (b) Trespass

Q9. a. Comensurate

b. Commensurate

c. Comensurrate

d. Commensurrate

Answer

Answer – (b) Commensurate

Q10. a. Manouvre

b. Manouevre

c. Manouver

d. Manoeuvre

Answer

Answer – (d) Manoeuvre 
Share it
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •